Τα θεμέλια της κοινωνίας – αποκλειστικό – ΔΙΔ-άσκαλος

Τα θεμέλια της κοινωνίας
Καλή ανάγνωση – ΔΙΔ-άσκαλος ( ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ )
Genesis – I Can’t Dance

Flotsaρω, Flotsaρεις και ας Flotsaρουμε όλοι μαζί… γιατί με παρακαλάνε τα παιδιά για αρθράκι αποκλειστικότητα στο flotsa.gr και λέω κάτσε Καλοκαιράκι ας φέρω κάμποσα κλικ να τα στείλω και αυτά διακοπές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!!! (και να ξέρεις είμαι εκεί και σε βλέπω, ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Ο ΔΙΔ-άσκαλος είναι η συνταγή κατά της… κατά της…

δεν μου ‘ρχεται αλλά θα διαβάζεις ένα κάθε πρωί σαν καλογινωμένη τσιριμόγια.

Και το θέμα μας… Μπετομένα Καγκουρόσακια από Μύες.

Πάμε από την αρχή… ξέρεις γιατί ο μέσος άνθρωπος έχει κοιλίτσα; Μικρή – μεγάλη δεν έχει σημασία.

Βγάλε άβακα και πάμε: από τις 24 ώρες της ημέρας αφαιρούμε: 

  • 8 ώρες στην δουλειά, μένουν 16.
  • 8 ώρες στον ύπνο μένουν 8
  • 2 ώρες στα πήγαινε έλα μένουν 6
  • 1 ωρίτσα φαγητό και μπάνιο μένουν 5
  • 1 ώρα δουλίτσες στο σπίτι μένουν 4
  • Άλλη 1 ωρίτσα να ξελαμπικάρεις μένουν 3

Για της ζωής τα βίσματα λοιπόν (γιατί οι παραπάνω ώρες είναι κάτω από πάάάρα πολύ ιδανικές συνθήκες) μένουν 3 ώρες με τις οποίες θα ταΐσεις σώμα ή μυαλό. Θα μου πεις λίγο και από τα δύο. 

Ατύχησες!!!

Το σώμα του κάθε πεπονιού ”instagrammer” που θες να μοιάσεις χωρίς τουλάχιστον αυστηρή διατροφή, που πίστεψε με κοστίζει, καθημερινή εκγύμναση και πολύ ύπνο δεν το χτίζεις που να σε χακάρουν σαν τον Captain America στην κάψουλα. (πράγματα που σου τρώνε και τις 3 ώρες είτε λόγω πέρα δώθε σε γυμναστήρια, είτε ολιγόωρης πόζας στα βάρη)

Από την άλλη μπορείς να προσπαθήσεις ατροφώντας το μόνο πράγμα που σε κάνει άνθρωπο, το νιονιό σου που λένε και οι παλιοί (καλά, ο Μπετόβεν της πένας σήμερα)
Τώρα αν δεν είσαι της ζωής βίσμα, κοιλίτσα, μπυρίτσα και γοητεία. 


“I always take Scotch whiskey at night as a preventive of toothache. I have never had the toothache; and what is more, I never intend to have it.”

Mark Twain

Αλλά ρε φίλε τα σύγχρονα πρότυπα που προβάλλονται έχουν κάνει το ΤΕΦΑ να ανταγωνίζεται τις Ιατρικές σχολές σε μόρια, γέννησε την ΤΡΑΠ και εξασφαλίζει μπετά για τα θεμέλια της σύγχρονης κοινωνίας.

Δεν μιλάω βέβαια για τα λίγα παιδιά που μελετούν την φυσιολογία της άσκησης, την λογική πίσω από όλο αυτό και ξέρουν να σου εξηγήσουν με κάθε λεπτομέρεια τι και γιατί. 


Ο αθλητισμός ωφελεί μέχρι να κοκκινίσουν τα μάγουλά σου. Από κει και πέρα είναι βλαβερός και καταστρέφει το μυαλό.

Διογένης 410-323 π.Χ

Μιλώ για κάτι τύπους, “ωωωω Απόλλωνα“, σαν έναν επικό διάλογο που άκουσα μεταξύ νεαρής και υπεύθυνου γυμναστηρίου που της πρότεινε να βάλει στην διατροφή της ταχίνι και όταν τον ρώτησε τι είναι αυτό της απάντησε κάτι σαν κρέμα με ένα ψαγμένο ύφος του τύπου ”τι είπα πάλι ρε ο Μπακούνιν, ο Μπετόβεν των Squat”.

Από την άλλη μπορείς και λίγη γυμναστικούλα να βάλεις στο πρόγραμμα σου και κάποιο χόμπι για να τρίβεις και λίγο την σκέψη σου(για να μην με λέτε και παράλογο) μην περιμένεις όμως καμιά κοιλιά σκακέρα, μαξιλαράκι καναπέ και πολύ σου είναι. 

Υ.Γ. ΜΗΝ ΦΑΤΕ ΤΣΙΡΙΜΟΓΙΑ, ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ

ΔΙΔ-άσκαλος

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα