Το μυστηριώδες «Στραβό Δάσος» στην Πολωνία που εκπλήσσει!

mystiriodes dasos

Ένα μυστηριώδες δάσος που φαίνεται σαν να έχει ξεπηδήσει μέσα από κάποιο παραμύθι , αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματιό!

Διαβαστε περισσοτερα

10 εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα που δεν γνώριζες ότι υπάρχουν!

Φυσικά Φαινόμενα που συναρπάζουν!

Για κάποιο περίεργο λόγο, η πλειοψηφία των ανθρώπων παίρνει πολλά από τα φυσικά φαινόμενα ως δεδομένα. Σε όλους αρέσει να βλέπουν τον ήλιο που ανατέλλει από την κορυφή ενός βουνού ή να ξαπλώνει στο γρασίδι και να βλέπει τα σύννεφα και τα σχήματα που παίρνουν.

Διαβαστε περισσοτερα

Η Αθήνα φλέγεται: Εντυπωσιακές εικόνες με θερμική κάμερα!

Θερμική Κάμερα - Καύσωνας - Αθήνα

Πτήσεις με drone πάνω από την Ακρόπολη και την πλατεία της Ομόνοιας με χρήση θερμικής κάμερας πραγματοποίησε η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με το meteo.gr την Κυριακή 1 Αυγούστου 2021 καταγράφοντας τις πρωτόγνωρες θερμοκρασίες στη χώρα μας.

Διαβαστε περισσοτερα

Απίστευτες δημιουργίες της μητέρας φύσης!

Φύση δημιουργίες

Η φύση έχει μια αδιαφιλονίκητη ομορφιά και μπορεί να δημιουργεί τα πιο απίθανα πράγματα που μας περιβάλλουν. Πραγματικά, ώρες ώρες η φύση μοιάζει με αρτίστα υψηλής ποιότητας, αφού έχει τη μοναδική ικανότητα να παράγει έργα τέχνης.

Διαβαστε περισσοτερα

Ο ρυπαίνων πληρώνει…

Ναι φίλε, το ότι κερδίζεις κάποια φραγκάκια από την καινούρια τηλεόραση επιστρέφοντας την χαλασμένη σου, το χρωστάς στην Αρχή που λέει ότι “ο ρυπαίνων πληρώνει”

Διαβαστε περισσοτερα

Κλιματική αλλαγή και τα είδη υπό εξαφάνιση που απειλούνται

Είδη υπό εξαφάνιση

Η κλιματική αλλαγή επηρεάζει κάθε ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη μας. Οι αυξημένες θερμοκρασίες, η στάθμη της θάλασσας που όλο ανεβαίνει και εμείς, οι άνθρωποι, που δεν κάνουμε τίποτα για να ανατρέψουμε την κατάσταση, θέτουν σε κίνδυνο την πανίδα.

Διαβαστε περισσοτερα

Έρχεται θερμό καλοκαίρι – Πού οφείλονται τα ακραία καιρικά φαινόμενα

Ζεστη καλοκαιρι

Όσον αφορά τις καιρικές συνθήκες που προβλέπεται να επικρατήσουν μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, ο Αθανάσιος Αργυρίου λέει στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι τα στοιχεία συνηγορούν στην αυξημένη πιθανότητα οι τιμές της θερμοκρασίας να είναι υψηλότερες

Διαβαστε περισσοτερα