Ψηφιακή μπριζόλα: Η πρώτη μπριζόλα που “μαγειρεύτηκε” σε εκτυπωτή!

Ψηφιακή μπριζόλα – εκτυπωτής: Η πρώτη μπριζόλα που “μαγειρεύτηκε” σε εκτυπωτή

Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι παρά την πολυπλοκότητα του κρέατος waguy κατάφεραν να αντιγράψουν σε πολύ υψηλό ποσοστό τα χαρακτηριστικά του και η μπριζόλα που εκτυπώθηκε να είναι πολύ κοντά σε σχήμα, υφή και γεύση με την πραγματική. Πάντως οι ερευνητές δεν είναι ακόμη σε θέση να πουν πότε θα μπορεί η εκτυπωμένη μπριζόλα waguy να κυκλοφορήσει στην αγορά και ποια θα είναι τιμή του.

Διαβαστε περισσοτερα

8 απλοί τρόποι να χάσεις θερμίδες χωρίς κόπο, που δεν γνώριζες!

Πως να χάσετε θερμίδες απλά και ασυνείδητα

Καλό και το γυμναστήριο, φανταστικό τρέξιμο, απόλυτα ωφέλιμο το να χρησιμοποιείς τις σκάλες αντί του ασανσέρ. Κι ενώ όλα αυτά σίγουρα βοηθούν να διώξετε από πάνω σας τις περιττές θερμίδε

Διαβαστε περισσοτερα

Κανέλα: Η θεραπευτική της δύναμη και τα οφέλη της

Κανέλα

Κανέλα: Το θαυματουργό μπαχαρικό με υψηλή διατροφική αξία. Τα απίστευτα οφέλη στην υγεία. Οι ασθένειες που προλαμβάνει και τα προβλήματα που λύνει.

Διαβαστε περισσοτερα

Τι είναι το «τεχνητό κρέας» και πώς επηρεάζει το περιβάλλον;

Τεχνητό Κρέας

Ο όρος «τεχνητό κρέας» εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 2000 και αναφέρεται αρχικά σε τρόφιμα που παράγονται από ορισμένα φυτά που, μετά τον μετασχηματισμό, θα έχουν πολύ παρόμοια γεύση με το παραδοσιακό κρέας .

Διαβαστε περισσοτερα

Απλοί τρόποι να βελτιώσετε τη διατροφή σας!

Διατροφή τρόποι

Ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η διατροφή σας αυτή τη στιγμή, ακολουθούν πέντε εύκολα πράγματα που μπορείτε να κάνετε τώρα για να τη βελτιώσετε.

Διαβαστε περισσοτερα

Κρασί με «βρώμικο».. Πηγαίνει;

Βρώμικο και Κρασί

Μετά από μία οινική συζήτηση που είχα τις προάλλες (που πήρε περίεργη τροπή στο τέλος) αποφάσισα να γράψω για ένα περίεργο θέμα που πολλοί θα το θεωρούσαν άτοπο. Μπορεί κανείς να συνδυάσει κρασί και το βρώμικο που θα το βρει κανείς έξω από γήπεδο στην καντίνα;

Διαβαστε περισσοτερα