Ο «Dexter» επιστρέφει για μια σειρά 10 επεισοδίων!

Ανακοινώνοντας τρυφερά στο twitter «Surprise Motherf#er», γνωστό στους λάτρεις από την έβδομη σεζόν, η επιτυχημένη σειρά Dexter επιστρέφει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ανακοινώνοντας τρυφερά στο twitter «Surprise Motherf#er», γνωστό στους λάτρεις από την έβδομη σεζόν, η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.Από τον Ηλία Δημόπουλο

Το «Dexter», με τις 8 σεζόν του από το 2006 έως το 2013, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της αμερικανικής τηλεόρασης. Έχει υπάρχει 24 φορές υποψήφιο για Έμμι, 4 εκ των οποίων διαδοχικές για Καλύτερο Δράμα, έχει χαρίσει 5 συνεχείς υποψηφιότητες Έμμι για τον Μάικλ Χολ του επώνυμου ρόλου, παινεύεται 10 υποψηφιότητες για Χρυσή Σφαίρα (έχει κερδίσει δύο), ενώ έχει και 7 υποψηφιότητες από την Ένωση των Ηθοποιών.

Όλα αυτά αρθρώνουν τη λέξη πρεστίζ, ένα πρεστίζ που πάντως πληγώθηκε όσο η σειρά έμενε από καύσιμο στα, τυπικά, πολλά χρόνια που συνεχίστηκε. Φυσικά τέτοιος κολοσσός μάρκετινγκ (κόμικ, videogames, πλήθος υλικού merchandise), δεν εγκαταλείπονται έτσι εύκολα. Τώρα λοιπόν, η Showtime ανακοινώνει με τον εύγλωττο τρόπο που βλέπετε παρακάτω, κι αφού μέσω των ανθρώπων της δηλώνει χρέος σε μια σειρά «που βοήθησε να μπούμε στον χάρτη», μια σειρά 10 επεισοδίων.

Για τους αμύητους, η σειρά είχε ήρωά της τον Ντέξτερ Μόργκαν, έναν μανιακό δολοφόνο που τιθασεύει την φονική του παρόρμηση προκειμένου να βοηθήσει στην εξιχνίαση εγκλημάτων. Το ενδιαφέρον ήταν ότι παράλληλα με το διαδικασιακό της εγκληματολογίας, η σειρά μελετούσε και την προσπάθεια ενός serial killer να συγκρατήσει το κοινωνικά προβληματικό ένστικτό του.

Στην σειρά επιστρέφει και ο Κλάιντ Φίλιπς, που θεωρείται από τους γραφιάδες κορυφαίων επεισοδίων της σειράς, και η παραγωγή αναμένεται να μπει σε λειτουργία στις αρχές του 2021, με προβλεπόμενη έναρξη εκπομπής το προσεχές φθινόπωρο.

Πηγή

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα