Μπύρα πίτσα και.. επιτραπέζια!

Μπύρα Πίτσα και..

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις των ανδρών, αλλά ταυτόχρονα εφιάλτης των γυναικών είναι οι βραδιές Champions League. Κάθεσαι με την παρέα σου να δεις το ματσάκι, έχεις αραδιάσει τις μπύρες στο τραπέζι, έχεις παραγγέλλει 7 είδη πίτσας και τσουπ πετάγεται η γυναίκα να σου διαταράξει την ψυχική σου ανισορροπία πριν το ματς!  Φάουλ πρώτο κυρία μου και παρατηρήσεις.

Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού υπάρχουν ένα σωρό μπηχτές του στυλ βαριέμαι, αισθάνομαι παραμελημένη, θα πάρω τηλέφωνο τις φίλες μου και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Το ενδεχόμενο των σέξι εσωρούχων και των ορέξεων που μόλις σκέφτηκες φίλε μου απλά βγάλε από το μυαλό σου! Είναι Μ Υ Θ Ο Σ και γίνεται λίγο πριν πιάσεις το τζόκερ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας και ενός χάλια νεροχύτη γεμάτο άδεια ποτήρια, άπλυτα πιάτα και ένα σαλόνι να μυρίζει σαν γιάφκα της 17 Νοεμβρη και τότε φίλε μου ο καυγάς είναι στανταράκι σαν πρωτάθλημα της Μακαμπι στο μπασκετάκι στο Ισραήλ. Φάουλ δεύτερο και κίτρινη κάρτα

Ήρθε η ώρα του ύπνου και της κρεβατομουρμούρας. Κοντοζυγώνει το πέναλτι και αποβολή. Για να μην φτάσεις καν σε αυτό το σημείο λοιπόν, η ομάδα του flotsa.gr σου έχει την λύση!!!

1ο Βήμα:

Κανονίζεις να έρθει παρέα σπίτι σου…

2ο Βήμα:

Έχεις παγωμένες μπύρες στο ψυγείο!

3ο Βήμα:  

Έχεις έτοιμους τους καταλόγους delivery για να χρησιμοποιηθούν στο κατάλληλο timing!

4ο Βήμα:

Στρώνεις την ωραία τσόχα στο τραπέζι και διαλέγεις το κατάλληλο επιτραπέζιο…

5ο Βήμα: 

Σιγουρέψου ότι διάλεξες το κατάλληλο επιτραπέζιο, σύμφωνα πάντα με τα γούστα της γυναίκας!

6ο Βήμα:

Διασκέδασε με την γυναίκα και την παρέα για πολλές ώρες παίζοντας επιτραπέζια!

7ο Βήμα:  

Ανοιξε έριδες και κόντρες με όσους αντιπαθείς και σιγοντάρισε τη γυναίκα σου!

8ο Βήμα:

Παρήγγειλε τις πίτσες!

9ο Βήμα:

Φάτε όλοι παρέα και συνεχίστε το παιχνίδι!

10ο Βήμα:

Ανανέωσε το ραντεβού σας για την επομένη φορά!

Με αυτόν τον τρόπο θα εισαγάγεις την γυναίκα στην ιερή στιγμή μπύρας πίτσας και διασκέδασης και θα της δώσεις να καταλάβει ποσό σημαντική είναι αυτή η δραστηριότητα για εσένα αλλά και ότι δεν χρειάζεται αυτή να μένει απέξω από όλα αυτά.

Να είσαι σίγουρος ότι την επομένη φορά θα προσπαθήσει να δει μαζί σου μπάλα (και φυσικά δεν θα τα καταφέρει) όμως θα έχεις κερδίσει έναν ακόμα λόγο να διοργανώνεις βραδιές  Μπύρας – Πίτσας – Διασκέδασης παίζοντας επιτραπέζια με την παρέα σου και την γυναίκα σου.

Βάλε λοιπόν τα επιτραπέζια στην ζωή σου και δίωξε το άγχος και την γκρίνια! Μια φιλική συμβουλή βγαλμένη από τη ζωή από την ομάδα του flotsa.gr!

Διαβάστε επίσης: Επιτραπέζια εκμάθηση σε σχολεία

Βασίλης Πατρούλιας

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα