Το «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος», επιστρέφει στην ΕΡΤ κι είναι χαρά μας!

Η παιδική σειρά «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος» που αγαπήθηκε όσο λίγες στα 90s επιστρέφει στην ΕΡΤ κι είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη!

«Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος»

Όσοι υπήρξαν παιδιά στην τιμημένη δεκαετία του 1990, είναι σίγουρο ότι πέρασαν αρκετές ώρες μπροστά στην τηλεόραση καταναλώνοντας όσα περισσότερα παιδικά προγράμματα μπορούσαν. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωριστή θέση στην παιδική καρδούλα μας που δεν μεγάλωσε ποτέ κατέχει το «Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνθρωπος». Βλέπεις, κατάφερε να μας μάθει πολλά περισσότερα για το ανθρώπινο σώμα, από τα βιβλία του δημοτικού και του γυμνασίου στο σχολείο.

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, η ιστορική σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές μικρών τηλεθεατών έρχεται ξανά στην ΕΡΤ, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 12:00, στην ΕΡΤ2, ενώ τα επεισόδια είναι διαθέσιμα και στην ERTFLIX πλατφόρμα, για όσους δεν μπορούν να δουν εκείνη την ώρα.

Δείτε το βίντεο!

Η ιστορική σειρά που μεγάλωσε γενιές και γενιές μικρών τηλεθεατών

Σε νέες, ψηφιακά επεξεργασμένες κόπιες, αλλά με την ίδια ανυπέρβλητη ηχογράφηση με τις αξέχαστες φωνές του Μηνά Χατζησάβα, του Σοφοκλή Πέππα, του Βασίλη Καϊλα, της Ανέττας Παπαθανασίου και άλλων σπουδαίων ηθοποιών.Και μέσα σε όλα αυτά η ζωή…Από τον εγκέφαλο, την καρδιά και τους λεμφαδένες μέχρι το δέρμα και τα οστά, κάθε επεισόδιο περιγράφει και ένα διαφορετικό όργανο ή σύστημα μέσα στο ανθρώπινο σώμα αλλά και πώς επηρεάζεται αυτό από το περιβάλλον.

Ο Μαέστρο, ο εγκέφαλος δίνει τις εντολές, οι ορμόνες τις μεταφέρουν, τα ένζυμα χτίζουν και προστατεύουν, οι στρατιώτες είναι έτοιμοι για μάχη και «οι κακοί», οι ιοί και μικρόβια, παραμονεύουν συνεχώς.

Και κάπως έτσι η μέρα μας βουτηγμένη σε 90s νοσταλγία, έγινε λίγο πιο όμορφη!

Πηγή

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα