Μεταχειρισμένα επιτραπέζια

Μεταχειρισμένα επιτραπέζια

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι όταν ανοίγεις το κουτί για πρώτη φορά και βλέπεις τα περιεχόμενα. Είναι μια πρώτη εικόνα που αξίζει χίλιες λέξεις, αν και πολλές φορές η αξία ενός επιτραπέζιου δε συμβαδίζει με τα περιεχόμενα του.

Ο κύκλος ζωής ενός επιτραπεζίου εξαρτάται καθαρά από το είδος του αλλά και από την παρέα του κατόχου. Είναι συχνό φαινόμενο να βαριόμαστε σχετικά γρήγορα κάτι που μας ανήκει και να θέλουμε να το ανανεώσουμε με κάτι καινούριο, ή απλά να θελήσουμε κάτι διαφορετικού στυλ.

Πολλοί από εμάς δυστυχώς δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράζουμε συχνά επιτραπέζια. Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν πολλές καφετέριες και έβαλαν τα επιτραπέζια στο χώρο τους ώστε να συνδυάσουμε  το ποτό μας παίζοντας το επιτραπέζιο της επιλογής μας. Πλέον τα επιτραπέζια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και αποτελούν έναν βασικό τρόπο ψυχαγωγίας.

Τι γίνεται όμως αν δεν έχουμε κοντά μας κάποια καφετέρια; αν η συλλογή μας από επιτραπέζια είναι φτωχή και απαρχαιωμένη; Αυτά τα ερωτήματα έρχεται να απαντήσει η ΦΛΟΤΣΑ! Σας παραθέτουμε μερικές προτάσεις.

Ανακυκλώστε τα παλιά σας επιτραπέζια:

Βαλτέ την φαντασία σας να δουλέψει, μπορείτε να φτιάξετε ένα καινούριο επιτραπέζιο από κομμάτια παλαιοτέρων επιτραπεζίων , με νέους κανονισμούς και δικές σας προσθήκες.

Ανταλλάξτε κάποιο επιτραπέζιο που δεν χρειάζεστε , με κάποιο άλλο ενός φίλου σας.

Αναζητήστε στο διαδίκτυο μεταχειρισμένα επιτραπέζια σε καλή κατάσταση ώστε να μειώσετε το κόστος αγοράς τους. Υπάρχουν πολλές καλές ευκαιρίες.

Δωρίστε όσα επιτραπέζια δεν έχετε σκοπό να ξαναπαίξετε. Αν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε καινούρια τότε θα δώσετε την χαρά σε κάποιον άλλον να ανοίξει το κουτί του δικού του “καινούριου” επιτραπεζίου με μηδενικό κόστος.

Τα επιτραπέζια μας έχουν αξία και δεν τους αρμόζει μια θέση σε ένα σκονισμένο ράφι. Πάντα υπάρχει κάποιος που θα επιθυμεί να παίξει ένα παιχνίδι που δεν θέλει πλέον κάποιος άλλος.

Κλείνοντας σας παραθέτουμε άλλες 2 προτάσεις της ΦΛΟΤΣΑΣ ώστε να φέρουμε τα επιτραπέζια πιο κοντά στη καθημερινότητα μας

Πριν αγοράσετε κάποιο επιτραπέζιο, δοκιμάστε το πρώτα σε κάποια καφετέρια παρέα με τους φίλους σας, μελετήστε καλά τους κανόνες και αναζητήστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε μέσω διαδικτύου. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε μια λανθασμένη αγορά. Υπάρχουν επιτραπέζια για όλα τα γούστα Σε γιορτές και γενέθλια είναι μια καλή ευκαιρία να κάνετε δώρο ένα επιτραπέζιο αντί για ένα άλλο πιο συνηθισμένο δώρο. Με αυτό τον τρόπο  η “παρέα” σας προσθέτει έναν ακόμα τρόπο διασκέδασης στη συλλογή της, στον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς κάθε φορά που μαζεύεστε για παιχνίδι.

Βασίλης Πατρούλιας

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα