ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΝΟΣ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ

LUNATIC

2060 Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάζω άρθρο της the Washington post με τίτλο ”Only four economies have shrunk more than Greece’s in the past 10 years. Two of them have been hit by civil wars.”  και καπνίζω και το πούρο μου σα μεγάλος γιάπης που είμαι ….. και μέσα σε όλη την πολύ όμορφη και λακωνική ανάλυση της υπάρχουσας κατάστασης που κάνει to the point ο αρθρογράφος (μα την αγγλετέρα που μεγάλωσα) καταλήγει/εστιάζω στο πιο απλό πράγμα που μπορεί να καταλάβει και ο κάθε λεμούριος εκεί έξω:

Η ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ 2008 ΤΟ 2030 ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ 2,2% ΤΟΥ ΑΕΠ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2060.

Που σημαίνει ότι ετοιμάσου να φορολογήσουν και την ψυχή σου. Και αν δεν πιστεύεις στην ύπαρξη της, θα πληρώσεις προκαταβολή φόρου απιστίας μπας και πιστέψεις του χρόνου.

Παιδιά μετακομίζω…….αν βρω λεφτά να πληρώσω το δασμό μετακόμισης σώματος σε άλλη χώρα καθώς η ψυχή μου θα φορολογείται στην Ελλάδα μέχρι να πεθάνω γιατί μόνο τότε φεύγει και πάει αλλού.  

Ναι και οικογένεια θα κάνω αμέ, μόνο που θα την δηλώσω σε όνομα άλλου να βάλει υπογραφή γιατί δεν έχω πάει να βγάλω το δίπλωμα πατέρα, είναι ακριβό το παράβολο. Θα κάνω εγώ παιδιά, θα βάλει άλλος την υπογραφή και θα του πληρώνω εγώ μωρέ τον φόρο.

Και πως ρε ΔΙΔ- άσκαλε θα φορολογείται η ψυχή;

Έχεις δει την ταινία ”21 γραμμάρια”?! Τόσα θα φορολογούνται ανάλογα την εκάστοτε κυβέρνηση και όταν με το καλό θα χαιρετήσεις σε ζυγίζουμε και βλέπουμε σύμφωνα με την υπάρχουσα φορολογική νομοθεσία την ημερομηνία του θανάτου σου, ένα γραμμάριο πάνω ένα γραμμάριο κάτω, αν δικαιούσαι επιστροφή ή όχι.

”The hardest thing in the world to understand is the income tax.”

Albert Einstein


Μια είναι η λύση παίδες….να κάνουμε το χρέος νόμισμα. Κάθε 100€ χρέος θα είναι 1 ΔΙΔ. Επομένως όποιος έχει το μεγαλύτερο χρέος θα είναι και ο πιο πλούσιος. Θα δημιουργήσουμε μια αναστρεφόμενη οικονομία και όσο πιο πολύ χρέος εισάγουμε τόσο μεγαλύτερη η αγοραστική δύναμη στο εσωτερικό με δευτερογενή οικονομία βασιζόμενη στο νόμισμα ΔΙΔ (εε να μην με τιμήσουμε;!) με στόχο την ενίσχυση της πρωτογενούς παραγωγής με κεφάλαια σε ΔΙΔ και την δημιουργία εξαγωγών γεωργικών ή και βιομηχανικών προϊόντων σε χαμηλές τιμές. Έτσι εισάγουμε χρέος και το μετατρέπουμε σε πραγματική οικονομία ΜΠΟΥΜ. Μόλις έλυσα όχι μόνο το Ελληνικό, μα και το παγκόσμιο οικονομικό πρόβλημα. 

”Happiness is the belated fulfilment of a prehistoric wish. For this reason wealth brings so little happiness. Money was not a childhood wish.”

Sigmund Freud


Κάπου στην Ελλάδα το matrix λαγκάρει. Ίσως τα πολλά add ons και plug ins στο πρόγραμμα να μην τα σηκώνει το σύστημα. Παίζει και οι μηχανές που έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο section να μπήκαν με ΑΣΕΠ  ή  κάτι τέτοιο.


Υ.Γ. Πηγή άρθρου

Πηγή

By ΔΙΔ – άσκαλος

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα