Φοιτητική ζωή: Τα 5 χειρότερα πράγματα που θα αντιμετωπίσεις!

Φοιτητική ζωή: Τα 5 χειρότερα πράγματα που θα αντιμετωπίσεις!

Η φοιτητική ζωή σου μπορεί να είναι τέλεια, αλλά σίγουρα θα αντιμετωπίσεις κάποια μικρά προβληματάκια!

Σίγουρα η φοιτητική ζωή είναι μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής σου, αλλά έχει και κάποια… θεματάκια! Είναι κάποια μικροπροβλήματα που χαλάνε την, κατά τα άλλα, υπέροχη εμπειρία.

Τα περνάνε όλοι οι φοιτητές, οπότε θα έχεις και παρέα! Θα έχεις κάποιον που θα μπορείς να μιλήσεις και να σε βοηθήσει να τα λύσεις, ή να τα λύσετε και μαζί.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε ποια είναι αυτά τα προβλήματα που χαλάνε τη φοιτητική ζωή σου!

1. Εργασίες και προθεσμίες

Είναι κάτι που δε θα μπορέσεις να αποφύγεις με τίποτα! Μπορεί στην αρχή να είσαι πιο επιμελής, αλλά κάποια στιγμή θα τα αφήνεις όλα, μα όλα, για τελευταία στιγμή. Και… θα τρέχεις και δε θα προλαβαίνεις!

2. Όταν ξυπνάς μεθυσμένος

Ξέρεις, αυτό το απαίσιο συναίσθημα που το κεφάλι σου είναι λες και το χτυπάνε με σφυριά και το στομάχι σου γυρίζει! Δεν είναι και οι καλύτερες στιγμές σου, αλλά φταις και εσύ. Λίγο!

3. Ηχομόνωση

Συνήθως, οι πολυκατοικίες που μένεις δεν έχουν και πολύ καλή ηχομόνωση. Οπότε, ακούς τα πάντα και τους πάντες. Είναι ωραίο αν έχεις ενδιαφέρον γείτονα, αλλά θέλεις να ακούγεσαι και εσύ στους άλλους; Δε νομίζω!

4. Αφήνεις τους φίλους σου πίσω

Εκτός αν πετύχεις στην πόλη που μεγάλωσες. Αλλά οι περισσότεροι αφήνουν πίσω τους τους φίλους από το Λύκειο και πολλές φορές χάνονται. Έτσι, ξαφνικά είσαι ολομόναχος σε μία νέα πόλη. Καλή τύχη!

5. Ξαφνικά μεγάλωσες

Τώρα είσαι μόνος σου! Πρέπει να πληρώνεις νοίκι, λογαριασμούς, να καθαρίζεις και να πλένεις τα ρούχα σου. Και όλα αυτά από τη μία στιγμή στην άλλη. Θα ήθελες να είσαι για λίγο ακόμη παιδί, έτσι;

Πηγή

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα