Ο “Εξορκιστής” επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη – θα επιστρέψει και η Λίντα Μπλερ;

Εξορκιστής - Λίντα Μπλερ

Τα Universal Studios έδωσαν 400 εκατομμύρια δολάρια για να πάρουν τα δικαιώματα του “Εξορκιστή”. Θα ετοιμάσουν τρεις ταινίες. Το κορίτσι που “έκλεψε” τον ύπνο μας είναι 62 χρόνων. Θα έχει συμμετοχή;

Διαβαστε περισσοτερα

Ηθοποιοί που ήταν χαμηλόμισθοι σε γνωστές ταινίες τους!

Γνωστοί ηθοποιοί χαμηλόμισθοι

Έχουμε συνηθίσει να ακούμε για τρομερά ποσά στο Χόλιγουντ και αμοιβές που ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ωστόσο υπάρχουν και αρκετοί ηθοποιοί σε ταινίες και ρόλους που έκαναν μεγάλη επιτυχία (μερικοί έφτασαν και σε υποψηφιότητα για Οscar) και αποδείχθηκαν εξαιρετικά… χαμηλόμισθοι.

Διαβαστε περισσοτερα

13 ταινίες που απαγορεύτηκαν σε κινηματογράφους του κόσμου!

13 ταινίες που απαγορεύτηκαν

Κάποιες ταινίες αφήνουν εποχή για το πρωτότυπο σενάριό τους, τη μελετημένη σκηνοθεσία ή ακόμα και για τα υπέροχα τους ειδικά εφέ.

Διαβαστε περισσοτερα

Ο «Εξορκιστής» η τρομακτικότερη ταινία όλων των εποχών!

Εξορκιστής

Εσύ που λες με έπαρση χιλίων καρδιναλίων «ο Εξορκιστής, σιγά την τρομακτική ταινία», δοκίμασε να τη δεις μόνος σου, με το κατάλληλο ηχοσύστημα, έχοντας τη δαιμονισμένη Ρέγκαν να καλεί βραχνά τον Μέριν πίσω από το κεφάλι σου και ανεξήγητα συρσίματα στο ταβάνι να σου επιτίθενται από πάνω δεξιά, και μετά έλα να τα ξαναπούμε.

Διαβαστε περισσοτερα

Η Eurovision έγινε ταινία από το Netflix και… «μιλάει» Ελληνικά

Eurovision Story

Το Netflix θα μας παρουσιάσει σύντομα μια ταινία με θέμα τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και, μάλιστα, θα υπάρχει και ελληνική έκδοσή της.

Διαβαστε περισσοτερα