Εσείς παίζετε επιτραπέζια;

Tim Overkamp

Πότε θυμάστε τον εαυτό σας να άρχισε να παίζει επιτραπέζια; Ήταν πριν αρχίσετε να έχετε τις δικές σας αναμνήσεις και απλά οι μεγαλύτεροί σας, σας έβαζαν για παρέα και διασκέδαση;

Διαβαστε περισσοτερα

Monopoly : Η ιστορία του επιτραπέζιου παιχνιδιού

Έναν αιώνα μετά την αρχική έμπνευση της Μάτζι, η Monopoly εξακολουθεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των δημοφιλέστερων επιτραπέζιων παιχνιδιών.

Διαβαστε περισσοτερα

Περπατώντας στην ομορφιά του μαυρόασπρου πατώματος

Σκάκι

Το σκάκι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι μυαλού, το οποίο έχει την δική του ιστορία, έχοντας κάνει πολλούς ανθρώπους να το αγαπήσουν αλλά και αρκετούς να το μισήσουν. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε δοκιμάσει μια παρτίδα, βγαίνοντας κάποιες φορές νικητές

Διαβαστε περισσοτερα

Μπύρα πίτσα και.. επιτραπέζια!

Μπύρα Πίτσα και..

10 βήματα για να κερδίσεις έναν ακόμα λόγο να διοργανώνεις βραδιές Μπύρας – Πίτσας – Διασκέδασης παίζοντας επιτραπέζια με την παρέα σου και την γυναίκα σου.

Διαβαστε περισσοτερα

Ζάρι… λατρεία ή μίσος;

Ζάρι λατρεία ή μίσος;

Αυτό το ερώτημα φυσικά δεν θα σας το απαντήσει η ΦΛΟΤΣΑ!!! Αντί αυτού θα αναλύσουμε το παγκόσμιο φαινόμενο του αντικειμένου που ακούει στο όνομα ζάρι..

Διαβαστε περισσοτερα

Play God, Make a Board…

Play God, Make a Board…

Σου αρέσουν τα επιτραπέζια.. Δεκτον… Έχεις σκεφτεί να φτιάξεις το δικό σου? Δε χρειάζεται να έχεις τον “σύνδρομο του θεού” για να δημιουργήσεις ένα.

Διαβαστε περισσοτερα

Μεταχειρισμένα επιτραπέζια

Μεταχειρισμένα επιτραπέζια

Μια από τις μεγαλύτερες απολαύσεις σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι είναι όταν ανοίγεις το κουτί για πρώτη φορά και βλέπεις τα περιεχόμενα. Είναι μια πρώτη εικόνα που αξίζει χίλιες λέξεις, αν και πολλές φορές η αξία ενός επιτραπέζιου δε συμβαδίζει με τα περιεχόμενα του

Διαβαστε περισσοτερα

Επιτραπέζια εκμάθηση σε σχολεία

Εκμάθηση σε σχολεία

Είναι κοινώς αποδεκτό ότι με το υπάρχον σύστημα παιδείας, τα παιδιά στην κρίσιμη ηλικία της εφηβείας, βομβαρδίζονται με ατέλειωτες πληροφορίες μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Διαβαστε περισσοτερα