Βασίλης Σπανούλης: Το αντίο ενός θρύλου…

Βασίλης Σπανούλης

Η 26 Ιουνίου του 2021 γράφτηκε στην ιστορία του παγκόσμιου μπάσκετ. Η μέρα που ο Βασίλης Σπανούλης κρέμασε τη φανέλα του, περνώντας στο Πάνθεο του αθλήματος.

Διαβαστε περισσοτερα

EURO 2021: Μια διοργάνωση διαφορετική από τις άλλες!

EURO 2021

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το Euro θα διεξαχθεί φέτος σε 11 πόλεις 11 χωρών. Αν φυσικά το επιτρέψει η πανδημία. Με 90.000 θέσεις το γήπεδο στο Γουέμπλεϊ στο Λονδίνο θα είναι το μεγαλύτερο της διοργάνωσης.

Διαβαστε περισσοτερα

Ντιέγκο Μαραντόνα : Το είδωλο ενός ραγισμένου καθρέπτη

Ο Αργεντίνος «Θεός της μπάλας» Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δεν είναι πια μαζί μας. Για πολλούς θα είναι ο μεγαλύτερος όλων, κάτι στο οποίο συμφωνώ και εγώ που τον πρόλαβα να τον δω να αγωνίζεται,

Διαβαστε περισσοτερα

Αντρέ ο γίγαντας: Ο παλαιστής – θαύμα που έπινε 50 μπύρες!

Αντρέ ο Γίγαντας

Αντρέ ο Γίγαντας: Πρόκειται για τον Αντρέ Ρενέ Ρουσίμοφ. Ο ίδιος ήταν επίσης γνωστός ως Αντρέ ο Γίγαντας. Ήταν Γάλλος και ασχολούνταν επαγγελματικά, με την πάλη. Επίσης, ο ίδιος ήταν ηθοποιός. Ο Αντρέ έπασχε από Μεγαλακρία. Σε αυτό οφείλεται το μέγεθός του, όπως και το παρατσούκλι «Όγδοο θαύμα του κόσμου».

Διαβαστε περισσοτερα

Διάσημοι αθλητές που βρέθηκαν στην καταστροφή – Μέρος Β’

alcohol cigarettes and drugs 2

Συνεχίζοντας το αφιέρωμα του flotsa πάμε να δούμε ακόμα 5 αθλητές που η «μοίρα» τους φύλαξε ένα θαμπό τέλος καριέρας ή ακόμα και τον ίδιο τον θάνατο.

Διαβαστε περισσοτερα

Διάσημοι αθλητές που βρέθηκαν στην καταστροφή – Μέρος Α’

alcohol cigarettes and drugs

Υπάρχουν κάποιοι αθλητές οι οποίοι δοξάστηκαν, έφτασαν στην κορυφή, απέκτησαν πολλά χρήματα, έγιναν «Θεοί» στα μάτια πολλών, όμως στην πορεία του χρόνου, είτε από δικές τους λάθος επιλογές, είτε γιατί η «μοίρα» είχε άλλα σχέδια για αυτούς, έφτασαν στο «χάος», στο χείλος του γκρεμού, στην ολοκληρωτική καταστροφή.

Διαβαστε περισσοτερα

Ο Χακίμ Ολάζουον ήταν ο μοναδικός που φοβόταν ο Μάικλ Τζόρνταν

Hakeem The Dream

Ο Μάικλ Τζόρνταν τον έχει χαρακτηρίσει ως τον καλύτερο ψηλό της ιστορίας. Ο Χακίμ ‘The Dream’ Ολάζουον κατάφερε να βρει το χώρο του μεταξύ των θρύλων του αθλήματος, για λόγους που δεν περιορίζονται στη δουλειά του.

Διαβαστε περισσοτερα

Έτοιμα να πετάξουν ψηλά τα «Livebirds» του Liverpool!

Liverpool FC

Ακριβώς 30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τελευταία κατάκτηση για την Liverpool, ενός πρωταθλήματος Αγγλίας.

Διαβαστε περισσοτερα

Το «The Last Dance», η «στόφα» του νικητή και η κορυφή που ενοχλεί….

The last dance

Αυτές τις μέρες προβλήθηκε στο Netflix η μίνι σειρά για την δυναστεία των Chicago Bulls στο NBA και ουσιαστικά αναφέρθηκε στον μεγαλύτερο μπασκεμπολίστα που ανέδειξε ο πλανήτης, τον Michael Jordan, γνωστό και ως «Air Jordan».

Διαβαστε περισσοτερα