Αξίζει να κυνηγάς τα όνειρα σου, όπως αυτά τα παιδιά!

Δυστυχώς στις μέρες μας πολλοί από εμάς έχουν πάψει να προσπαθούν να «πιάσουν το όνειρο τους», διότι ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί και η κοινωνία, μας αναγκάζει να συμβιβαστούμε με κάτι λιγότερο από τις προσδοκίες μας! Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα που το αποδεικνύουν αυτό. Πολλοί νέοι που εντρυφούν στον χώρο της τέχνης και πιο συγκεκριμένα της μουσικής, τα παρατούν μετέπειτα για οικονομικούς, κοινωνικούς, καθώς και προσωπικούς λόγους! Όμως, σήμερα θα παρουσιάσουμε δύο νέα παιδιά, που παρ’όλες τις δυσκολίες, έκαναν μια αρκετά καλή προσπάθεια με το πείσμα τους, τις εμπειρίες τους και την θέληση τους! Αξίζει να κυνηγάς τα όνειρα σου λοιπόν, όπως κάνουν αυτά τα παιδιά!

Οι Guernica, η αλλιώς… Παναγιώτης και Νίκος, δύο νέα ανήσυχα παιδιά, που έχουν μόλις 9 μήνες στον χώρο της μουσικής. Φίλοι από τη σχολή στα 24 τους χρόνια, ακούγοντας καθημερινά μουσική και γράφοντας κομμάτια, στίχους και τις σκέψεις τους! Μια μέρα λοιπόν αποφάσισαν να στήσουν αυτό το project σε ακούσματα rock, hip hop και blues, κυρίως με καταθλιπτικό ήχο και υπαρξιακές ανησυχίες.

Παρά το καταθλιπτικό τους προφίλ, είναι γεμάτοι αισιοδοξία για τα επόμενα χρόνια! Δουλεύουν σκληρά και έχουν τουλάχιστον 30 κομμάτια έτοιμα να βγουν προς τα έξω, όντας έτοιμοι να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους και να αναγεννήσουν παλιά Ελληνικά συγκροτήματα που πρόσφεραν πολλά στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Το όνομα τους προήλθε από την βομβαρδισμένη πόλη από τον πίνακα του Πάμπλο Πικάσο και το μότο τους είναι, πως σε «Ένα βομβαρδισμένο τοπίο στο τέλος ανθίζουν μόνο τα ποιήματα!»

Ο δίσκος που ετοιμάζουν θα κάνει την εμφάνιση του μετά το καλοκαίρι, με κομμάτια που τους αντιπροσωπεύουν ερωτικά, κοινωνικά, στοχαστικά με ιδιαίτερο ύφος και στίχο. Ο σκοπός τους δεν είναι να βγάλουν λεφτά σε καμία περίπτωση από τη μουσική, αλλά να δώσουν στο κόσμο τροφή για σκέψη, γιατί αυτό είναι που πιστεύουν ότι λείπει από τη μουσική βιομηχανία του 2020 .

Δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια ζωντανή εμφάνιση, αφού θέλουν πρώτα να ολοκληρώσουν τον δίσκο τους. Το πρώτο κομμάτι από το δίσκο που ετοιμάζεται «Πως μπορείς» είναι διαθέσιμο στο Υoutube κανάλι τους και σύντομα στο spotify!

Ας πάρουμε λοιπόν παράδειγμα από αυτά τα παιδιά και ας μην παρατάμε τα όνειρα μας, όσο άπιαστα κι αν φαίνονται!

Guernica

Πάρτε μια μικρή ιδέα για το ποιοι είναι οι Guernica, ακούγοντας το πρώτο κομμάτι από τον ανερχόμενο δίσκο τους!

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα