Αγγελία – θέση εργασίας

Αγγελία - Θέση εργασίας
AC/DC – Back In Black

Ζητείται νέος/νέα έως 25 χρονών για την θέση του Senior Marketing Supply Intermediate Executive and Financial Planning  Manager με πτυχίο οικονομικών, μεταπτυχιακό θα εκτιμηθεί, γνώση υπολογιστών, ισπανικών, γερμανικών, δίπλωμα οδήγησης και προϋπηρεσία 8 χρόνια σε σχετική θέση. Αρμοδιότητες η ενημέρωση των πελατών για τα νέα προϊόντα της εταιρείας μας μέσω έντυπου υλικού, η μελέτη και η σταθερή ροή των παραγγελιών και η εκτέλεση εργασιών λογιστηρίου.

“Σουβλατζίδικο ο Μάκης”


Άντε παίξε μπάλα μετά……….από που να το πιάσεις! Καταρχάς μετάφραση:

Κάτω των 25 ετών για να μην χρεωθούμε και το πενηντάρι παραπάνω βασικό μισθό, που είναι άνω των 25, πτυχίο για να βοηθάω και τα σπουδαγμένα παιδιά που διαβάζουν με τέτοια προοπτική και στόχο, ε τώρα που είναι και τουριστική περίοδος αν σκάσει και κανάς τουρίστας λίγο πιο έξω από το κέντρο (καμιά δεκαριά χιλιόμετρα) να μην τον εξυπηρετήσω; (τα αγγλικά; Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται)

Να μην ξέρεις και να οδηγείς κάτι θα τύχει, θα παραιτηθεί ο ντιλιβεράς (γιατί αυτός δεν θα έχει την υπομονή σου) να σκαλώσουν οι παραγγελίες; Και δεν έχω χρόνο και να σε εκπαιδεύω, σοβαρή επιχείρηση, τρέχουμε εδώ, ή ξέρεις ή δεν ξέρεις! Τα υπόλοιπα ξέρεις, φυλλαδιάκια, ταμείο!!!”Every human life contains a potential. If that potential is not fulfilled, that life was wasted.”

 Carl Gustav Jung


Όλα καλά, η δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά γιατί αυτό πλασάρεται σαν γκουρμέ πιάτο; Όταν έχω ανάγκη από δουλειά, δεν χρειάζομαι κάποιον να μου χρυσώνει το χάπι. Θα το φάω κι έτσι! Αυτή η σοβαροφάνεια θα μας φάει! Και εσύ ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου, το ότι βγάζεις λεφτά γιατί το φαγητό και το ποτό σε αυτήν την χώρα θα έκαναν και τον Maslow να βάλει την πυραμίδα του εκεί που ξέρει, δεν σε κάνουν και τον Elon Musk! Χαλάρωσε λίγο! Πρόσεχε σε τι ”ενσαρκώνεις το άρρεν στοιχείο” (α ρε Yung που είσαι να με φτύσεις)!

Προφανώς σαν μέγας ποιητής που είμαι παραπάνω μιλάω αλληγορικά και προφανώς το παραπάνω το έβγαλα από το μυαλό μου (κάτσε μην φάμε ξύλο από κάνα σουβλατζή Μάκη) αλλά σίγουρα έχεις δει και εσύ παρόμοιες αγγελίες και όλος ο κόσμος! Αυτή η εποχή του φαίνεσθαι.. τι φάση; Έχουμε ξεφύγει!!! Πες ”ζητείται παιδί για όλες τις δουλειές” απλά και παστρικά! Να ξέρω και εγώ πόσες κλειδαριές να βάλω στην ζώνη αγνότητος!


”Being entirely honest with oneself is a good exercise.”

 Sigmund Freud


Και όμως έχει τέτοια ψυχολογική βάση το τι γράφεται σε μία αγγελία, αλλά επειδή έχω ακούσει παράπονα ότι γράφω πολλά σταματάω εδώ και θα σας πλασάρω ότι μου έρχεται σε δόσεις!


Υ.Γ.
Καταγγέλλω ρατσισμό κατά του ανδρικού φύλλου στις αγγελίες εργασίας!!! 

Πηγή

by ΔΙΔ-άσκαλος

Πρόσφατα άρθρα

Σχετικά άρθρα